Biomaterial producerar produkter som teknisk stärkelse, koldioxid och teknisk etanol. Läs mer om varje produkter, kvalitet- och hållbarhetsarbete nedan.

Lantmännen Biofineries affärsområde Biomaterial driver tre bioraffinaderier i Sverige. Vi är stolta över att raffinera spannmål och restprodukter till etanol, protein och koldioxid.

Vårt erbjudande omfattar teknisk stärkelse, koldioxid och teknisk etanol som banar vägen för en mer hållbar framtid. Våra biomaterialprodukter utgör en viktig del av den gröna omställningen och erbjuder innovativa lösningar för en mängd olika branscher.

Med vår starka fokus på hållbarhet och teknologiskt framsteg är vi din pålitliga partner när det handlar om att forma en mer miljövänlig och hållbar värld. Utforska vårt sortiment och upptäck hur våra biomaterial kan göra skillnad för din verksamhet och vår planet.

I vår kärna ligger vårt åtagande att använda spannmål som grund för att skapa attraktiva, lönsamma och hållbara produkter. Vi utnyttjar resurserna i våra lokala fält maximalt och investerar kraftigt i resursanvändning under produktionsprocessen, vilket resulterar i en avsevärd positiv miljöpåverkan. Genom detta åtagande genererar vi klimatsmarta värden för våra kunder och framstår naturligt som det föredragna valet för kunder i hela norra Europa. Vår passion för hållbarhet, innovation och miljöansvar formar vår identitet som ledare inom hållbar biorefining.