Havrelösningar för växtbaserade drycker

Vi kommer att ställa ut våra produkter på FOODEX i Japan 5–8 mars 2024. Kontakta oss gärna för att boka ett möte under FOODEX eller kom förbi den svenska paviljongen #E3-F04.

Våra havreingredienser tar växtbaserade drycker till nästa nivå. Våra icke-kemiskt processade nordiska havreingredienser - PromOat havrebetaglukan och PrOatein havreprotein - erbjuder mångsidiga lösningar för ett brett spektrum av växtbaserade drycker. Oavsett om det handlar om ett mejerialternativ, en smoothie eller något annat, finns PromOat och PrOatein här för att optimera din produkt.

Vilka är fördelarna med PromOat?

PromOat är den ultimata lösningen för att förbättra dina växtbaserade drycker. Den förbättrar munkänslan, ger en jämn konsistens och ökar viskositeten utan att påverka smaken. Vårt havrebetaglukan bidrar också till partikelsuspension, ger emulsions- och skumstabilitet och fungerar som en mångsidig texturgivare. Utöver dessa fördelar kan havrebetaglukan även användas i växtbaserade drycker av hälsoskäl som naturlig kolesterolsänkare.

Vilka är fördelarna med PrOatein?

PrOatein berikar dina drycker med protein, vilket ökar deras näringsvärde. Det integreras nästan sömlöst utan behov av maskeringsmedel, vilket bibehåller dryckens autentiska smak och färg. Med lägre funktionalitet som inte äventyrar smak eller produktionsprocess erbjuder Proatein den perfekta balansen. Proatein, din nyckel till växtbaserade drycker som utmärker sig genom smak, konsistens och näringsinnehåll.  

Mer information om våra produkter hittar du här eller kontakta oss